Logg inn eller registrer

Om Oss


Last Opp Outfits
DagensOutfit er en nettside hvor du kan laste opp dine outfits og tagge klærne du har på deg direkte på bildene. Slik kan andre personer bevege musepekeren over bildene og klikke på klesplaggene for finne ut hvilken butikk de forskjellige klærne er kjøpt fra.

Gi Din Tilbakemelding
I tillegg kan folk bla gjennom andre medlemmers profiler og gi sin reaksjon om outfiten ved å trykke på de røde reaksjonsknappene som du finner under hvert bilde. Du kan også trykke på hjerte dersom du elsker et bildet. Slik kan du vise hva du synes om outfiten til et annet medlem. Du kan selvfølgelig også kommentere under et bilde/outfit.

Opprett Gratis Konto
For å gi din reaksjon/mening om en outfit må du opprette en konto. Å opprette en konto tar ca. 5 sekunder og er gratis. Du kan til og med bruke din Facebook konto som logg inn og få tilgang/laget til en konto på Dagensoutfit.no øyeblikkelig.

Din Outfit Kalender
På din profil får du en egen outfit kalender som viser dine outfits. En outfit per dag. Dette er din offentlige profil som du kan dele med andre på Facebook eller din blogg. Her vil andre kunne bla gjennom outfitene dine gjennom en kalender format og se bakover i tid. Vis frem din klesstil til andre!

Dagens Outfit
På toppen av fremsiden til DagensOutfit.no vises alltid outfiten som er kåret til dagens outfit. Hvem som blir kåret til dagens outfit er det brukere av DagensOutfit.no som bestemmer. Outfiten som får best reaksjon/tilbakemelding fra de røde knappene blir kåret til dagens outfit. Derfor har alle medlemmer den samme muligheten til å bli fremhevet på fremsiden av DagensOutfit for 1 hel dag. 

Hvem?
Alle kan legge til bilder på DagensOutfit.no og bli kåret som dagens outfit. Bildene går kun gjennom en enkel godkjenning av oss før bildene blir synlige på nettsiden, slik at folk ikke misbruker tjenesten og legger til offensive bilder etc.

Hall Of Fame
Outfiten som blir kåret til dagens outfit blir lagt til i DagensOutfit.no sin Hall Of Fame som du finner her: http://www.dagensoutfit.no/images/hall Her vil du kunne se en oversikt i kalender format over outfits som har blitt kåret som dagens outfit på dagensoutfit.no. Kort sagt, alle outfitene som har fått best respons fra brukere av dagensoutfit.no. Kjemp om å bli profilert på fremsiden av DagensOutfit.no og få outfiten din lagt til i vår Hall Of Fame for alltid!